Assalamualaikum, have a nice visit :)
Hai , tinggalkan jejak kat sini yeah ?
'

Thursday, December 12, 2013

Result Menanti ^,^


 Assalamualaikum ?



Fuh, serius berhabuklah blog ni . Lama betul tak update yek ? Nak buat macam mana kalau internet ni serupa biskut -..- Hoho , kejap ada kejap takde . Tak menentu pulak tu . Mana la Mia boleh agak kan ?

So, you guys ada pergi mana2 ke cuti sebulan ni ? Ah, mesti best kan pergi bercuti sekeluarga ? Well , at least boleh jauhkan diri dari kesibukan seketika *walau tak lah sibuk mana cuti ni* dan rehatkan badan . Unfortunately , my family bukan lah jenis yang suka bercuti . Pernah jugak Mia berangan parents Mia bawak kitorang gi pantai ke , gi mandi kat hot spring ke . Tapi parents taknak , nak buat camne .



Cuti sebulan , Mia dah agak akan jadi bosan macam ni . Alamatnye , my sister and I pergi merayau umah kawan mintak drama and movie Korea . Banyak jugak dapat . Boleh isi masa lapang -,- Dan sekarang Mia tengah addict dengan City Hunter . Haha , bukan minat Lee Min Ho pun , benci lgy ada . Tapi dalam cerita tu , WATAK yang dia bawak boleh buat orang jatuh hati . Erh , tolong la Mia still tak minat Minho :P

Ah, cam ... PMR result . I thought 27 haribulan . Ada rumors cakap macam tu . Tiba-tiba terdengar berita cakap 19 . Mak aih , Mia tak sangka 'jadi cepat' pulak tarikh amek . Tiba2 cuak pulak rasa hati . Mana tak nya . Whole big family expect yang tinggi2 , kalau tak dapat hampa diorang plus malu Mia . Haha , so bila diorang dah start cakap pasal result , Mia pun kena lah suruh diorang senyap2 sikit . Haha , Mia pun tak confident .

Hai , nanti dah dapat result , kena pulak fikir nak amek aliran apa . Masalahnya , sekarang ni fikiran dah bercelaru sebab k-pop . Tengok cerita I Hear Your Voice , Mia nak jadi lawyer . Tengok citer Panda and Hegdehog , Mia nak jadi patissier . Tengok cerita City Hunter , nak jadi bodyguard . Lepas tu , tengok ulangan Innocent Man , tiba-tiba nak jadi doktor pulak . So ? Nak pilih mana satu ? Banyak betul cabang pekerjaan . Hohoho .

I Love Choi Jin Hyuk not Donghae >,<
Hmm , itu semua belakang kira lah . Insya Allah , dapat yang terbaik untuk diri sendiri . Doakan Mia :) Semoga aku mendapat keputusan yang membanggakan , Ya Allah :)


Gomawo readers. Love it? Like it! Saranghaeyo!

1 comment:

  1. Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete

Hai , dah baca kan ? APA salahnya komen :) Terima kasih , syukran jazilan , gomawo :*

World is Belong to Allah _Mia Ira Izzati_